Köp streaming i Innebandyappen!

Klicka här

Gå en av Svensk Innebandys utbildningar

Klicka här

SportExpressen sänder från landslagslägret

SportExpressen Play sänder de tre prestigefyllda matcherna mellan Lag Nord och Lag Syd från herrlandslagets läger i Västerås – gratis för tittarna.

– Det blir ett utmärkt tillfälle att få flera att upptäcka innebandyn, säger Svensk Innebandys tillförordnande kommunikationschef Anton Rosenblad.

Ett helt unikt upplägg väntar på herrlandslagets läger i Västerås 20-23 maj. Då ställs Lag Nord mot Lag Syd, med 15 spelare i varje lag.

Lagen möts i tre matcher på tre dagar – och SportExpressen Play sänder samtliga gratis. Det enda man som tittare behöver göra är att skaffa ett kostnadsfritt konto.

– Att matcherna den här gången sänds utan kostnad är en del i arbetet att öka tillgängligheten till vår sport, vilket är en viktig del i vår strategi att lyfta innebandyn till nästa steg. Det här blir ett utmärkt tillfälle att få flera att upptäcka innebandyn. När en stor medieaktör som Expressen visar matcher med många av världens bästa innebandyspelare tror vi att det ger ringar på vattnet genom att få flera, både unga och gamla, att intressera sig och engagera sig inom vår sport. Innebandyns världsledande landslag är våra draglok och vi vet att intresset kring dem är stort, säger Svensk Innebandys tillförordnade kommunikationschef Anton Rosenblad.

Bonnier News livesportansvarige Mattias Wallström:

– Vår satsning på innebandy är långsiktig, bland annat genom att vi har sändningsrättigheten för Svenska Superligan i ytterligare fyra år. Det känns hedrande och helt rätt för oss att sända detta och återigen visa upp alla världsstjärnor.

Sändningstider, Lag Nord mot Lag Syd:
Match 1: 21/5 kl 18.00

Match 2: 22/5 kl 15.00
Match 3: 23/5 kl 10.00

 

short_text    Publicerat av Lisa Eskils 2021-05-12, kl 08:52