Full omgång i Svenska Cupen – här ser du matcherna

Publicerad
Full omgång i Svenska Cupen – här ser du matcherna

Svenska Cupen rullar vidare och de närmaste dagarna bjuds det på en mängd intressant matcher, som sänds på Aftonbladet samt InnebandyTV. Omgång ett i Svenska Cupen karakteriserades av tajta matcher och högkvalitativt spel. Hur det går i omgång två återstår att se.

I fjol slog överraskningen Visby IBK ut såväl SSL-lagen Storvreta IBK som IK Sirius IBK på herrsidan. Ska de fortsätta sin vinnande väg även i år återstår att se. På fredag, den 9 september, ställs Visby IBK mot FBC Kalmarsund klockan 19.00.

En annan intressant match på förhand spelas i Österåkers multiarena där nykomlingen i SSL, Åkersberga, får mäta sina krafter mot ett annat SSL-motstånd i form av Nacka IBK. De ställs mot varandra den 10 september klockan 13.00.


På tal om nykomlingar i SSL är FBC Kalmarsund också med i Svenska Cupen och möter nu Malmö FBC på söndag den 11 september klockan 13.00.

Vi avslutar omgången den 12 september där det bjuds på ett riktigt stockholmsderby då Djurgårdens IF IBS möter AIK IBF i Eriksdalshallen. Matchen startar klockan 19.00.

Det har även skett en sista minuten ändring då Rönnby Västerås IBK Ungdom inte kommer till spel i helgen i Svenska Cupen omgång 2, grupp D. Ny spelordning/matchtider för kvarvarande matcher blir enligt följande:

Omgång 2 - KAIS Mora UIF - Karlstad IBF. 9 september 21:00 Colorama Arena

Omgång 1 – FBC Katrineholm - KAIS Mora UIF. 10 september 14:00 Colorama Arena

Omgång 3 - Karlstad IBF - FBC Katrineholm. 11 september 15:00 Colorama Arena

Se alla matcher som Aftonbladet sänder här: https://tv.aftonbladet.se/kategori/5/sport

Se alla matcher som sänds på InnebandyTV här:
https://www.innebandy.tv/

Dela

Relaterade nyheter

Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS