Nu är Innebandyfesten i Uppsala igång

Publicerad
Innebandyfesten Uppsalajas

Under fredagen startade Innebandyfesten i Uppsala. JAS-slutspelet är höjdpunkten för många flick- och pojklag där kampen om åtråvärda SM-tecken avgörs under några intensiva dagar.
”Fantastiskt kul att se människorna strömma in här”, säger IK Sirius IBKs vice ordförande Peter Tornberg.

Innebandyfesten i Uppsala spelas under tre intensiva dagar där allting kulminerar i två finaler under söndagen där 16 lag på flick- och pojksidan ska göra upp om åtråvärda SM-tecken.

IK Sirius IBKs vice ordförande Peter Tornberg är glad att evenemanget nu är igång.

– Fantastiskt kul att se människorna strömma in här och att matcherna drar igång. Vi har planerat och jobbat för det här länge så det är roligt att alla är här, säger Peter Tornberg och fortsätter att berätta om det han ser fram emot mest under helgen som kommer.

– Många spännande matcher, många människor och livat på plats. Det brukar vara en galen ljudvolym ute i hallarna, det är det jag ser fram emot mest.

– Jätteroligt att Innebandyfesten i Uppsala nu är igång. IFU Arena är en fantastiskt spelplats och kommer bjuda alla på spännande matcher under helgen som kommer, säger Tobias Linderoth, projektledare på Svenska Innebandyförbundet.

Vill du se evenemanget på plats? All information kring Innebandyfesten finns att tillgå på JAS-sidan. Klicka här för att komma dit.

Om du inte kan vara på plats i Falun så sänds samtliga matcher live på Innebandy.TV. Klicka här för att komma till sändningarna.

Du kan också följa festen och alla lag i appen Svensk Innebandy.

Publicerad av Ludvig Gustavsson

Dela
Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS