Fira VM-guldet med VM-spelarna och VM-pokalen

Publicerad
Fira VM-guldet med VM-spelarna och VM-pokalen

Nyligen vann herrlandslaget sitt historiska 10:e VM-guld genom tiderna. Nu har du chansen att träffa VM-spelarna och få hålla i VM-pokalen när den ger sig ut på turné.
”Vi vill fira guldet tillsammans med hela svenska folket och ser fram emot att få komma ut till VM-spelarnas hemstäder”, säger Sofie Andersson, elit och landslagschef på Svenska Innebandyförbundet.

När blågult besegrade Tjeckien med 9-3 i VM-finalen i Swiss Life Arena, Schweiz innebar det ett historiskt tionde VM-guld, det vill vi fira! Därför kommer nu VM-pokalen ge sig ut på en turné för att fira guldet.

Turnén startar redan nu på lördag i Falun, och fortsätter sedan med sex stopp i sex olika städer där våra VM-hjältar spelar till vardags.

I samband med turnén har du möjlighet att fotograferas med VM-bucklan, tävla om biljetter till innebandy-VM 2024 och få autografer av och bilder med VM-spelarna efter matcherna!

– Det känns väldigt kul att vi nu får möjlighet att komma ut till våra VM-hjältars hemstäder och få fira guldet tillsammans. Stödet från de svenska fansen under VM både på plats och från TV-sofforna var fantastiskt och vi hoppas att många kommer och tar chansen att träffa spelarna, säger Sofie Andersson, elit och landslagschef på Svenska Innebandyförbundet.

Trophy Tour görs tillsammans med Svensk Innebandys huvudpartner OBOS.

Se datum för turnén här nedanför:

Plats Datum Match
Falun 2022-11-26 IBF Falun – Linköping IBK
Kalmar 2022-12-03 FBC Kalmarsund – Hagunda IF
Växjö 2022-12-11 Växjö IBK – IBK Dalen
Nykvarn 2022-12-13 Nykvarns IBF Ungdom – Bele Barkarby IF IBF
Helsingborg 2022-12-17 FC Helsingborg – Växjö IBK
Göteborg 2022-12-18 Pixbo Wallenstam IBK – Team Thorengruppen SK
Uppsala 2023-01-04 Storvreta IBK – Jönköpings IK

             
         
       
        
 
 
 

Dela

Relaterade nyheter

Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS