SJ förlänger som partner till Svensk Innebandy

Publicerad
SJ Partner

Tidigare i år återvände SJ som partner till Svensk Innebandy. Nu står det klart att de förlänger sitt avtal till 2024.

– Vi är väldigt glada över vårt samarbete med Svensk Innebandy. Det är ett led i vårt fokus att hjälpa idrottssverige att resa hållbart, säger Seung-Mo Koo, försäljningsansvarig Idrott, Grupp & Charter på SJ.

Samarbetet med SJ har varit väldigt uppskattat av innebandysverige och innebär att SJ bland annat erbjuder alla innebandylag och förbund att resa med Idrottsresan, vilket ger 15 procent rabatt på alla SJ:s tåg. Rabatten gäller för både spelare, kanslister och tjänsteanställda. Fokus framåt är att varje förening ska ha ett kundnummer på idrottsresan.

– Vi är mycket glada att SJ förlänger sitt avtal och fortsätter hjälpa hela innebandyn att resa hållbart och smidigt. Både SJ och vi har hållbarhet i fokus i allt vilket gör SJ som en självklar partner på vår resa, säger Anki Kjellberg, försäljnings- och partneransvarig på Svenska Innebandyförbundet.

I över 100 år har SJ varit idrottens transportör och genom samarbetet med Svensk Innebandy vill SJ öka sin kännedom och synlighet hos Innebandysverige.

– Innebandyn har matcher över hela Sverige och det känns väldigt bra att vi fortsatt kan hjälpa spelare, ledare och de runt innebandyn att resa både hållbart och smidigt till sina tävlingar, läger och cuper. Svensk Innebandy står också för att vara mer än en sport. Det är en rörelse som är öppen för alla och har kärnvärden som inkludering, jämlikhet och nytänkande. Värderingar som gör det naturligt för oss att vilja vara en partner, säger Seung-Mo Koo, försäljningsansvarig Idrott, Grupp & Charter på SJ.

Läs mer om SJ Idrottsresan här.

Publicerad av Tero Marjamäki

Dela

Relaterade nyheter

Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS