Se Veckans match FBC Partille – Västerås IBS gratis på Innebandy.TV

Publicerad
SIBF Allsvenskan Veckans Match Partille Vibs (1)

På lördag den 21/1 kl 15:30 sänder vi matchen mellan FBC Partille och Västerås IBS som Veckans match på InnebandyTV. Matchen sänds gratis om du har ett konto på Innebandy.TV. 
Till sändningen: https://www.innebandy.tv/livestream?id=s-fbc-partille-vasteras-ibs-aevvp

Veckans match är en del i Svensk Innebandys storsatsning på damallsvenskan där det från varje omgång livesänds en match gratis. Denna omgång är det toppmötet mellan FBC Partille - Västerås IBS. 

Bägge lagen har gått starkt inledningsvis och lördagens match väntas bli en jämn och spännande drabbning mellan två seriesuveräner. 

Kommentator är Anders Billqvist.

Matchfakta: 
Lag: FBC Partille - Västerås IBS

När: 21/1, klockan 15.30

Var: Kostnadsfritt på InnebandyTV.

Till sändningen: 
https://www.innebandy.tv/livestream?id=s-fbc-partille-vasteras-ibs-aevvp

Om Damallsvenskan
Damallsvenskan är innebandyns näst högsta serie. Det finns fyra serier, uppdelade på Norra, Södra, Östra och Västra, med sammanlagt 32 lag. Här bjuds det på häftiga matcher med kamper om SSL-kval, topplaceringar och bottenstrider. Under säsongen kommer nästintill samtliga matcher från damallsvenskan sändas på InnebandyTV. I schemat ser du alla matcher som sänds.

För att följa damallsvenskan behöver du ett Svensk Innebandy-abonnemang. Med abonnemanget får du tillgång till samtliga matcher och videoklipp från damallsvenskan men även livesändningar och videoklipp från Svenska Cupen, landskamper samt allt innehåll kategoriserat på Övrigt (division 1, distriktsserier, cuper och turneringar).

Publicerad av Tero Marjamäki

Dela

Relaterade nyheter

Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS