Svensk Innebandy sänder Herrlandslagets matcher från EFT på InnebandyTV

Publicerad
Svensk Innebandy sänder Herrlandslagets matcher från EFT på InnebandyTV

Idag startar Euro Floorball Tour i St.Gallen där världens toppnationer gör upp. Turneringen blir den sista innan herrlandslagets stundande VM i november. Nu står det klart att matcherna sänds på InnebandyTV.

– Intresset för Svensk Innebandy är stort och ökar hela tiden, därför känns det väldigt bra att vi nu kan erbjuda våra svenska tittare att följa herrlandslaget från EFT på InnebandyTV. Det kommer garanterat bli sevärda matcher när världens bästa landslag gör upp, säger Mikael Ahlerup, Generalsekreterare för Svensk Innebandy.

Den 2 till 4 september avgörs Euro Floorball Tour i St. Gallen. De fyra toppnationerna Sverige, Finland, Tjeckien och Schweiz gör upp innan innebandy-VM i Zürich och Winterthur.

– Känslan i laget är god och vi ser väldigt mycket fram emot att gå ut på planen och fortsätta bygga på vårt spel från The World Games. Vi går all in och satsar på att vinna alla matcher här, säger förbundskapten Niklas Nordén.

Nu står det klart att herrlandslagets matcher sänds på InnebandyTV. Sändningarna ser du om du tecknar abonnemanget "Svensk Innebandy” där första 14 dagarna är gratis. Om abonnemanget inte sägs upp inom 14 dagar går det automatiskt över till ett månadsabonnemang. Erbjudandet att teckna abonnemanget med 14 dagar fritt gäller till och med söndag. 

Kommentator för matcherna från EFT är Marcus Magnusson. 

– Vi fortsätter på vår inslagna väg med att göra innebandyn till folksporten genom att öppna upp sporten för publiken. Vi såg ett rekordstort intresse på InnebandyTV under sändningarna från The World Games och det här blir ytterligare ett utmärkt tillfälle att tillgängliggöra vår sport för fler, säger Mikael Ahlerup, Generalsekreterare för Svensk Innebandy.

Sändningsschema, EFT – Herrlandslaget:
2 september, 17.00: Sverige-Tjeckien
3 september, 19.00: Schweiz – Sverige
4 september, 11.45 Finland – Sverige

Samtliga matcher sänds på InnebandyTV

Utöver de herrlandslagen möts även U19-lagen från var och en av de fyra nationerna under EFT. Då matcherna spelas i en annan arena är det enbart en av matcherna som sänds: 3 september, 10.00: Schweiz U19 – Sverige U19 -denna sänds här.

Dela

Relaterade nyheter

Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS