Svensk Innebandy öppnar ny webbshop

Publicerad
Svensk Innebandy Webbshop
Tillsammans med våra partners Stadium och Puma lanserar vi en webbshop där hela innebandysverige ska kunna ta del av våra produkter. En shop för att öka både stoltheten och kännedomen kring svensk innebandy.
– Vi är glada över att vi kunnat öppna upp vår nya shop. Vi har ett fint samarbete med Stadium och Puma i detta och har på så sätt kunna skynda på för att få igång shopen nu innan damernas VM i Singapore, säger Stefan Jonasson, marknads- och arrangemangschef på Svensk Innebandy.

I det första släppet säljs delar av de produkter som såldes på plats under Euro Floorball Tour i Malmö. Utöver det finns nu även en replika på damlandslagets nya matchtröja som de spelar med i Singapore.

– Vi vet att ett mästerskap i Singapore inte kommer innebära lika många svenska fans på plats som ett mästerskap i Europa. Med det sagt vill vi ge alla svenska supportrar möjligheten att köpa en matchtröja och stötta damerna på hemmaplan framför SVT:s sändningar, säger Jonasson.

Tillsammans med Puma, Stadium och en ny partner - som kommer att presenteras framöver - kommer innehållet i shopen utökas och utvecklas successivt.

– Vårt mål är att utveckla detta område framöver, självklart med hållbarhet i fokus. Vi ser fram emot att ha nya snygga produkter som innebandysverige ska känna en stolthet över att bära, säger Lisa Eskils, varumärkesansvarig på Svensk Innebandy.

Publicerad av Lisa Eskils

Här kan du köpa supporterprylar!
Dela

Relaterade nyheter

Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS