Nu presenteras VM-lotten special

Publicerad
Vmlotten 2

Den 1 april lanseras VM-lotten special. Lotten där hela överskottet går tillbaka till de säljande föreningarna. Nu presenteras hur den unika lotten kommer att se ut.

Nyheten om VM-lotten special offentliggjordes i slutet av november. Tillsammans med Folkspel har Svensk Innebandy tagit fram en specialdesignad Sverigelott där hela överskottet går tillbaka till de föreningar som bedrivit försäljning. 

VM-lotten kommer att släppas den 1:a april 2024 och säljas över mästerskapets slut i december. När nyheten om VM-lotten presenterades betonade Stefan Jonasson, marknads- och arrangemangschef, vikten av att överskottet oavkortat skulle gå tillbaka till de säljande föreningarna.

– När vi började diskutera ett partnerskap mellan Svensk Innebandy och Folkspel var det viktigt att det här skulle leda till någonting som skulle gynna föreningarna, säger Stefan Jonasson, marknads- och arrangemangschef på Svensk Innebandy och fortsätter.

– Det vi nu har landat i och presenterat känns helt i rätt riktning. Nu blickar vi framåt mot en spännande vår som förhoppningsvis kommer ge mycket tillbaka till föreningarna.

Nu presenteras hur den unika VM-lotten kommer att se ut.

– För oss på Folkspel blir det här ett unikt pilotprojekt då vi aldrig tidigare arbetet med en lott direkt kopplad och egendesignad till ett mästerskap. I framtiden kan det förhoppningsvis bli aktuellt att göra så här mot andra idrotter och evenemang. Påpekas ska att det inte hade varit möjligt att genomföra utan det stora engagemang som funnits från innebandyn, säger Annika Johanson, ansvarig skraplotter, Folkspel.

För att komma till VM-lottens sida – klicka här. Läs även mer hos Folkspel – här.

Publicerad av Ludvig Gustavsson

Dela

Relaterade nyheter

Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS