Högt biljettryck inför SM-finalen – nu släpps fler biljetter

Publicerad
001A0200

Med en månad kvar till SM-finalen släpps nu fler biljetter till publikfesten den 22 april. 

– Det känns väldigt kul att vi kan öppna upp för fler att kunna få följa finalen på plats. Med tanke på hur hög efterfrågan har varit så kommer det inte dröja länge för de här biljetterna att sälja slut heller, säger Tobias Linderoth, projektledare för SM-finalen på Svenska Innebandyförbundet.

SM-finalen tekar i gång den 22 april i Avicii Arena, Stockholm. Biljettförsäljningen öppnade i slutet av oktober och sedan dess har biljetterna gått åt i en hög takt, så till den grad att det fram till idag bara funnits ströplatser kvar att köpa.

Nu öppnas därför biljettförsäljningen upp även på läktare C. Dessutom släpps det upp för biljettköp på rad ett och två på ena långsidan.

– Biljettförsäljningen pågår för fullt just nu och varje dag fylls fler stolar inne i Avicii Arena. Den som vill se finalen på plats gör klokt i att inte vänta för länge med att boka sina biljetter, säger Tobias Linderoth.

Du hittar dina biljetter till SM-finalerna 2022 här!

Om SM-finalen
Svenska Superligan för damer och herrar är utan tvekan världens bästa ligor. De bästa spelarna i de bästa lagen. Finaldagen i Avicii Arena lördag 22 april innehåller 2 SM-finaler och en underbar stämning hela dagen. Matcherna startar 12:00 respektive 15:00. Ungdomspriset gäller för ungdomar 5-16 år. Barn 0-4 år går in gratis och sitter då i medföljande vuxens knä.

Förutom högklassig dramatik på planen så kommer det även att finnas en FunZone med roligare utmaningar samt att utställare och klubbtillverkare finns på plats för att visa de senaste nyheterna.

Publicerad av Tero Marjamäki

Aftermovie SM-finalen 2022

Dela

Relaterade nyheter

Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS