Gör som 90 andra föreningar – ta del av Framtidens innebandy

Publicerad
OBOS tjej dribblar med koner
Framtidens Innebandy med OBOS är ett projekt som ger er som förening möjligheten att starta ett skolprojekt. Syftet är att bygga ett enkelt sätt att få skolelever att hitta till en förening. Förra säsongen deltog 90 föreningar som fick stöd med allt från klubbor till ledararvode.

I och med pandemins slut föddes Framtidens Innebandy med OBOS. Sedan start har det blivit ett uppskattat projekt där både skolor och föreningar fått väldigt positiva effekter med fler barn i rörelse och fler som vill spela innebandy. 

Med Framtidens Innebandy kan din förening sätta igång enklare genom att få ett startpaket med klubbor och bollar samt god hjälp från Svensk Innebandy i projektet.

Så hur fungerar det?

Jo, ni som förening i skolors närområde kommer vara ute och leda roliga och inkluderande innebandyaktiviteter. Målet är att skolelever får mer rörelseglädje och får upp intresset för att idrotta tillsammans.

Föreningar som söker och blir beviljade Framtidens Innebandy med OBOS tilldelas ett startpaket med klubbor och bollar samt ett visst ekonomiskt stöd för till exempel ledararvode eller hallhyra.

För mer information om konceptet tryck på puffen här nedanför eller kika på filmen hur ett skolbesök kan se ut.

Publicerad av Martin Almroth

Framtidens Innebandy med OBOS
Dela

Relaterade nyheter

Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS