Beställ innebandyutrustning till er skola

Publicerad
Klubba och boll tricks
Nu fortsätter Svensk Innebandy att satsa på skolsamverkan tillsammans med Riksidrottsförbundet. Låg- och mellanstadieskolor har nu chansen att beställa hem startpaket med innebandyutrustning för att kunna bedriva enkel och rolig innebandy i skolan.

Sedan en tid tillbaka har Svensk Innebandy satsat på att få till goda samarbeten mellan skolor och innebandyföreningar. Tanken är att detta ska bidra till att öka rörelseglädjen och innebandyintresset bland barn och ungdomar.

Under våren 2022 kunde vi genom projektstöd från Riksidrottsförbundet ta fram aktivitetsmaterial för inkluderande innebandy i skolan samt erbjuda skolor subventionerade startpaket med klubbor och bollar. Vi har också tillsammans med vår partner OBOS drivit projektet
Framtidens Innebandy med OBOS där föreningar fått aktivitetsmaterial och innebandyutrustning för att genomföra skolbesök och prova på-aktiviteter.

Dessa satsningar har varit otroligt populära bland skolor och föreningar och vår idrott har genom detta nått ut till väldigt många skolelever. Den här gången riktar vi oss till låg- och mellanstadieskolor som nu kan beställa hem startpaket.

Startpaketet består av 20 klubbor och ett antal bollar tillsammans med vårt aktivitetsmaterial för att eleverna ska få testa på rolig, enkel och inkluderande innebandy i samband med skoltid.  
 

Här hittar ni mer info och nedladdningsbart aktivitetsmaterial för skolor och beställningsformuläret för startpaketet.    

Publicerad av Frida Stinesen Ekholm

Dela

Relaterade nyheter

Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS