LIVE-TV: Lördag 15:00, se KAIS Mora IF - AIK IBF gratis på Innebandy.TV

Publicerad
25 Feb Veckansmatch KAIS AIK

Det väntar ett riktigt toppmöte i Veckans Match. I damallsvenskan östra tar tabellettan KAIS Mora IF emot tvåan AIK IBF. Matchen ser du kostnadsfritt på Innebandy.TV.

Veckans match är en del i Svensk Innebandys storsatsning på damallsvenskan där det från varje omgång livesänds en match gratis.

Denna omgång är det mötet mellan KAIS Mora IF - AIK IBF nu på lördag. Det är två formtoppade lag som drabbar samman. KAIS Mora kommer till mötet med idel segrar i bagaget. AIK IBF har även de en fin form med tre av fem vinster de senaste matcherna. 

Matchfakta: 
Lag: KAIS Mora IF - AIK IBF

När: 25/2, klockan 15.00

Var: Idre Fjäll Arena samt Kostnadsfritt på InnebandyTV.

Kommentator: Isac Wadman

Till sändningen: 
https://www.innebandy.tv/livestream?id=s-kais-mora-if-aik-ibf-a100z


Om Damallsvenskan
Damallsvenskan är innebandyns näst högsta serie. Det finns fyra serier, uppdelade på Norra, Södra, Östra och Västra, med sammanlagt 32 lag. Här bjuds det på häftiga matcher med kamper om SSL-kval, topplaceringar och bottenstrider. Under säsongen kommer nästintill samtliga matcher från damallsvenskan sändas på InnebandyTV. I schemat ser du alla matcher som sänds.

För att följa damallsvenskan behöver du ett Svensk Innebandy-abonnemang. Med abonnemanget får du tillgång till samtliga matcher och videoklipp från damallsvenskan men även livesändningar och videoklipp från Svenska Cupen, landskamper samt allt innehåll kategoriserat på Övrigt (division 1, distriktsserier, cuper och turneringar).

 

 

Publicerad av Tero Marjamäki

Dela

Relaterade nyheter

Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS