LIVE-TV: Se streckstriden AIK IBF – Alunda IBF gratis här

Publicerad
AIK Alunda SIBF Allsvenskan Veckans Match

Vi närmar oss sista omgången i Allsvenskan och många spännande möten väntar. En av alla dessa är streckstriden mellan tvåan Alunda och trean AIK där enbart en poäng skiljer lagen åt. Matchstart är 16.30 nu på söndag och du ser den gratis som kontohavare på Innebandy.TV.

Veckans match är en del i Svensk Innebandys storsatsning på damallsvenskan där det från varje omgång livesänds en match gratis. Denna omgång är det den avgörande matchen mellan AIK IBF och Alunda IBF.  

Inbördes möten dessa lag emellan leder Alunda med 4-2. Senaste mötet vann dock AIK med 6-4. Inför söndagens möte  kommer lagen med en bra form. Alunda har vunnit fyra av sina fem senaste möten, medan AIK vunnit tre av fem. Totalt sett ligger lagen på lika många vinster, 13 stycken och enbart en poäng skiljer lagen åt i tabellen.

Hur det går på söndag återstår att se.

Kommentator är Lisa Eskils. Expert är Jennifer Stålhult.

Matchfakta: 
Lag: AIK IBF - Alunda IBF
När: 12/3, klockan 16.30
Var: Kostnadsfritt på InnebandyTV. Matchen ser du på plats i Solnahallen.

Till sändningen: 
https://www.innebandy.tv/livestream?id=s-aik-ibf-alunda-ibf-q0zxf

Om Damallsvenskan
Damallsvenskan är innebandyns näst högsta serie. Det finns fyra serier, uppdelade på Norra, Södra, Östra och Västra, med sammanlagt 32 lag. Här bjuds det på häftiga matcher med kamper om SSL-kval, topplaceringar och bottenstrider. Under säsongen kommer nästintill samtliga matcher från damallsvenskan sändas på InnebandyTV. I schemat ser du alla matcher som sänds.

För att följa damallsvenskan behöver du ett Svensk Innebandy-abonnemang. Med abonnemanget får du tillgång till samtliga matcher och videoklipp från damallsvenskan men även livesändningar och videoklipp från Svenska Cupen, landskamper samt allt innehåll kategoriserat på Övrigt (division 1, distriktsserier, cuper och turneringar).

Publicerad av Tero Marjamäki

Dela

Relaterade nyheter

Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS