Här är de nominerade paren till Årets domare

Publicerad
Tekningdomare
Sex domarpar i SSL – tre från SSL dam och tre från SSL herr – är nominerade till Årets domare. Vinnarna presenteras på innebandy.se och i våra sociala kanaler på morgonen SM-finalendagen den 27 april.

SSL dam

Kandidater nr 1 Daniel Larsson och Amir Zilic
Daniel Larsson och Amir Zilic har, efter en tids frånvaro som domarpar, under säsongen antagit nya utmaningar, utvecklats som domare och visat att de åter är en domarduo att räkna med. Deras domarskap genomsyras av en stark tilltro till spelarnas förmåga. Med god kommunikation, starkt engagemang och en hög närvaro skapar de en tillit på planen och framhäver spelarnas prestationer. Deras förmåga att lyfta spelarna samt förmåga att belysa innebandyns snabbhet och skicklighet gör dem till starka kandidater till årets domare. 

Kandidater nr 2 Jörgen Andersson och Kevin Cardell
Jörgen Andersson och Kevin Cardell gör sin första säsong tillsammans och har med stort fokus, hårt arbete och genom att anta nya utmaningar på kort tid visat att de som domarpar har vad som krävs för att ta sig an några av Sveriges mest prestigefyllda matcher och tillsammans dömde de årets final i Svenska Cupen. Genom sin starka kommunikativa förmåga och sin goda spelkänsla skapar Jörgen och Kevin tillsammans med lagen en fartfylld, intensiv och välspelad innebandy. Deras domarskap präglas av närvaro och en strävan att bidra till att lyfta spelarnas prestationer och innebandy i stort. För det har de gjort sig förtjänt av att bli nominerade till årets domarpar.

Kandidater nr 3 Daniel Hultberg och Edo Sabanovic
Daniel Hultberg och Edo Sabanovic har under säsongen visat att ödmjukhet, öppenhet och glädje till innebandyn kan gå hand i hand med professionalism, seriositet och en strävan efter att upprätthålla hög kvalitet i sina matcher. Genom att under säsongen anta många nya utmaningar och med varje ny erfarenhet utvecklas i sitt domarskap, har Daniel och Edo visat på en osviklig vilja att växa tillsammans och stödja både varandra och andra domare inom kåren. De har dessutom tagit steg ut på den internationella arenan och kommer avsluta säsongen med U19-VM i Lathi. Genom sin dedikation, vilja att utvecklats i sitt domarskap och förmåga att prestera på högsta nivå har Daniel och Edo visat att de gjort sig förtjänt av att bli nominerade till årets domarpar.
 

SSL herr

Kandidater nr 1 - Thomas Andersson och Rickard Wissman
Thomas Andersson och Rickard Wissman har under säsongen visat enastående kompetens och engagemang som domarpar inom vår fantastiska sport. Deras förmåga att upprätthålla rättvisa och konsekventa beslut har gjort dem till mycket respekterade domar bland spelare, tränare och fans. De har en imponerande förmåga att navigera genom intensiva matcher med lugn och trygghet, vilket skapar en förutsägbar bedömningsnivå för alla involverade. Genom sitt exemplariska ledarskap och professionalitet är Thomas och Rickard förebilder för andra domare och en viktig del av domarverksamheten.

Kandidater nr 2 - Simon Broman och Martin Matti
Simon Broman och Martin Matti har under säsongen visat prov på enastående domarprestationer genom sina skarpa bedömningar och snabba reaktionsförmåga. Deras förmåga att hantera stressiga situationer på planen och fatta rättvisa beslut i realtid har gjort dem till ett uppskattat domarpar bland spelare och åskådare. Genom att visa respekt och lyhördhet gentemot spelarna har Simon och Martin skapat en atmosfär där fair play prioriteras och spelet kan utvecklas på ett positivt sätt. Deras dedikation till sporten och deras förmåga att leverera på hög nivå förtjänar definitivt att uppmärksammas.

Kandidater nr 3 - Glenn Boström och Håkan Söderman
Glenn Boström och Håkan Söderman har under säsongen utmärkt sig som ett domarpar genom sin utmärkta kommunikation och samarbete på planen. Deras förmåga att hålla spelet under kontroll och göra snabba och korrekta beslut har gjort dem till en oumbärlig del av innebandygemenskapen. Genom att visa respekt och förståelse för spelets dynamik har de skapat en atmosfär där spelarna känner sig trygga och respekterade. Glenn och Håkan är inte bara skickliga domare utan också förebilder många domare och goda representanter för domarverksamheten därför förtjänar därmed att bli nominerade till årets domarpar.

Publicerad av Martin Almroth

Dela

Relaterade nyheter

Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS