Seger för damlandslaget i träningsmatchen mot Singapore

Publicerad
SV Singapore

Under damlandslagets träningsläger i Singapore spelade blågult en träningsmatch mot just värdnationen. Segersiffrorna skrevs till 24-0 i blågults favör i en match som storpubliken på plats verkade uppskatta.

Damlandslaget befinner sig för närvarande i Singapore för ett träningsläger som sträcker sig veckan ut. Under träningslägret har blågult dels fokus på VM-förberedelser men även på sportens utveckling i landet. Förutom träningar tillsammans med Singapores U19-damer och landets samtliga landslagsmålvakter spelade även damlandslaget en träningsmatch mot Singapores damlandslag.

Matchen slutade 24-0 i Sveriges favör men även om siffrorna inte gick värdnationens väg så uppskattade publiken underhållningen som båda lagen bjöd på.

– Det kändes som att de hejade på båda lagen. Kul att det var så många här och att vi kunde bjuda på en show idag, säger Ellen Bäckstedt efter slutsignal.

Se en längre intervju med Ellen Bäckstedt på Svensk Innebandys Instagram. Ta även del av ett bildspel från matchen nedan.

Publicerad av Ludvig Gustavsson

Dela

Relaterade nyheter

Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS