Här är de tre nominerade paren till Årets domare – SSL dam

Publicerad
Arm domare
Tre domarpar i damernas SSL är nominerade till Årets domare. Vinnarna presenteras på innebandy.se och i våra sociala kanaler.

Daniel Hultberg/Edo Sabanovic
Motivering: Daniel och Edo har gjort en imponerande debutsäsong i SSL och visat upp en hög nivå av engagemang och ödmjukhet. De har varit dedikerade till att utveckla sina färdigheter som domare och har visat en stark vilja att lära sig och förbättra sig själva under säsongen. Deras prestationer på och sitt professionella uppträdande utanför planen har gjort dem till en värdefull tillgång för ligan.Ludwig Broadhall/Robert Nordin:
Motivering: Ludwig och Robert har under årets SSL för damer visat upp enastående prestationer som domare. De har utmärkt sig med sin professionella inställning och förmåga att bibehålla en hög och jämn nivå både under grundserien och slutspelet. Genom sin skicklighet och erfarenhet har de varit kapabla att ta beslut på ett snabbt och korrekt sätt, vilket har bidragit till att höja kvaliteten på matcherna och skapa en rättvis och respektfull atmosfär på planen.


Jörgen Andersson/Olle Eliasson
Motivering: Jörgen och Olle har under säsongen visat upp mycket goda prestationer som domare på högsta nivå. Deras stabila insatser och skickliga bedömningar har bidragit till att höja kvaliteten på matcherna och skapa en rättvis och respektfull atmosfär på planen. Deras goda blick för spelet har gjort att de har kunnat fatta snabba och korrekta beslut, vilket har bidragit till att höja standarden på innebandy i Sverige. De har även agerat förebildligt och upprätthållit höga etiska standarder både på och utanför planen.


Publicerad av Martin Almroth

Dela

Relaterade nyheter

Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS