Sportbladet sänder Champions Cup

Publicerad
IFF Championscup

Den 19 augusti inleds årets upplaga av Champions Cup. Turneringen där mästarlagen från Tjeckien, Finland, Schweiz och Sverige drabbar samman. Nu står det klart att Sportbladet sänder samtliga av de svenska lagens matcher i jakten på titeln.

Inför årets upplaga av Champions Cup har ett flertal förändringar skett. Antalet lag från varje nation fördubblades så förutom SM-guldmedaljörerna inkluderades även Svenska Cupen-mästarna från Sverige.

Sverige är på damsidan representerat av Thorengruppen IBK och Pixbo IBK respektive Storvreta IBK och IBF Falun på herrsidan. Turneringens första matcher spelas redan till helgen (18-19 september) när det väntas kvartsfinaler. Nytt för i år är också både kvart- och semifinalen spelas i dubbelmöte.

Nu är det klart att Sportbladet sänder samtliga av de svenska lagens matcher.

– Det känns roligt att kunna visa innebandy i världsklass och dessutom ser vi att det är något som intresserar våra tittar. Vi hoppas på en spännande turnering med svenska lag som går långt, säger Sportbladets sportchef Magnus Herbertsson.

Först drabbningen spelas redan på lördag då IBF Falun möter finska TPS på herrsidan. Det följs av mötet mellan Pixbo IBK och TPS på damsidan samt Classic och Storvreta IBK på herrsidan.

– Fantastiskt kul att Sportbladet sänder samtliga av de svenska lagens matcher. Det nya formatet på Champions Cup är något som vi hoppas ska kunna attrahera ytterligare publik till vad som redan är en spännande turnering, säger Stefan Jonasson, marknads- och arrangemangschef på Svensk Innebandy och fortsätter:

– Nu ser vi fram emot häftiga matcher redan till helgen och förhoppningen att så många som möjligt väljer att ta del av spänningen.

Klicka här för att komma till Sportbladets sändningar.

Läs mer om Champions Cup på den officiella hemsidan – här.

Publicerad av Ludvig Gustavsson

Dela

Relaterade nyheter

Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS