Missa inte chansen att anmäla dig till Floorball Science Summit

Publicerad
Lag samlad runt mål
Det finns fortfarande platser kvar. Läs mer om Floorball Science Summit och hur du anmäler dig nedan.

Floorball Science Summit arrangeras I Umeå den 9 februari 2024 och innefattar en heldag med spännande programpunkter, workshops och föreläsningar.

Konferensen arrangeras av Innebandyns Kompetenscentrum (IKC) tillsammans med Svenska Innebandyförbundet. 

Det finns fortfarande platser kvar! Läs mer om hur du anmäler dig och se programmet i puffarna nedan. 

– Detta är en unik konferens där innebandyn får visa vilka resultat som kan uppnås genom gott, långsiktigt samarbete med universitetet och kommunen inom IKC, säger Anders Jonsson, utvecklingschef för Svenska Innebandyförbundet och fortsätter. 

– Vi märker att forskare inom olika discipliner ser innebandyn som ett intressant område att studera, och vårt mål är alltid att använda forskningsresultaten till förbättringar av verksamheten. Konferensen ger exempel på flera saker som kommer att hjälpa innebandyn att utvecklas och ta hand om sina aktiva på ett bra sätt. 

Konferensen erbjuder även en keynote speaker, Sami Kalaja från universitetet i Jyväskylä. Sami är väl anlitad föreläsare för coacher i Finland. Samis föreläsning handlar om spel- och beslutsfattning på innebandyplanen och under den efterföljande praktiska workshopen visar Sami övningar för träna dessa färdigheter. Därutöver innehåller dagen ytterligare en praktisk workshop som handlar om testning av innebandyspelare och hur tränare kan planera träning utifrån testresultat. 

De fysiska platserna på konferensen är i första hand avsedda för ledare/tränare på nationella idrottsvänliga lärosäten med inriktning innebandy, ledare/tränare på Riksinnebandygymnasiet samt kanslipersonal på olika innebandydistrikt. I mån av plats kan även övriga innebandyintresserade delta fysiskt.

Konferensavgiften är 400 kr, gratis för ledare/tränare på NIU och RIG. Du kan även medverka på föreläsningarna digitalt och då är det kostnadsfritt. Se mer i anmälan och inbjudan här nedanför.




Publicerad av Ludvig Gustavsson

Anmäl dig till Floorball Science Summit här
Se inbjudan och program till Floorball Science Summit här
Dela

Relaterade nyheter

Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS