LIVE-TV: Se Telge SIBK - IBK Lockerud Mariestad här

Publicerad
5 Mars Telg Lock SIBF Allsvenskan Veckans Match

Veckans match är en del i Svensk Innebandys storsatsning på damallsvenskan där det från varje omgång livesänds en match gratis. Denna omgång är det mötet mellan Telge SIBK - IBK Lockerud Mariestad, 5 mars klockan 14.00. Klicka här för att komma till sändningen.

Det är femteplacerade Telge SIBK som får besök av tvåan i tabellen- IBK Lockerud Mariestad nu på söndag den 5 mars. Avslag klockan 14.00. Du ser matchen gratis på Innebandy.TV.

Matchfakta: 
Lag: Telge SIBK - IBK Lockerud Mariestad

När:5/3, klockan 14.00

Var: Kostnadsfritt på InnebandyTV.

Kommentator: Andreas Furesjö-Ekman

Till sändningen: 
https://www.innebandy.tv/livestream?id=s-telge-sibk-ibk-lockerud-mariestad-pvba6a

Om Damallsvenskan
Damallsvenskan är innebandyns näst högsta serie. Det finns fyra serier, uppdelade på Norra, Södra, Östra och Västra, med sammanlagt 32 lag. Här bjuds det på häftiga matcher med kamper om SSL-kval, topplaceringar och bottenstrider. Under säsongen kommer nästintill samtliga matcher från damallsvenskan sändas på InnebandyTV. I schemat ser du alla matcher som sänds.

För att följa damallsvenskan behöver du ett Svensk Innebandy-abonnemang. Med abonnemanget får du tillgång till samtliga matcher och videoklipp från damallsvenskan men även livesändningar och videoklipp från Svenska Cupen, landskamper samt allt innehåll kategoriserat på Övrigt (division 1, distriktsserier, cuper och turneringar).

Publicerad av Tero Marjamäki

Dela

Relaterade nyheter

Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS