Nu släpps fler SM-finalbiljetter till reducerat pris

Publicerad
Pokalavicii
Föreningsbiljetterna till SM-finalen på Friends Arena är slutsålda efter stort tryck. Nu släpps kvarvarande biljetter på två sektioner upp till reducerat pris. Var med och slå världsrekord på Friends Arena.

Den 27 april kulminerar SSL-säsongen 2023/24 när SM-finalen går av stapeln. Årets upplaga spelas på Sveriges nationalarena i fotboll – Friends Arena.

Biljettrycket till lördagens finaldag har varit stor. Under föregående vecka sålde de populära föreningsbiljetterna slut.

Nu släpper Svensk Innebandy kvarvarande biljetter på sektion 237 och 238 till reducerat pris för att möjliggöra att så många som möjligt kan vara med och skriva historia.

– Vi vet att det har varit ett tufft ekonomiskt år för många. Därför var det väldigt viktigt för oss att släppa de här föreningsbiljetterna till ett billigt pris så att alla som vill kan vara med på innebandyns nationaldag, säger Stefan Jonasson, marknads- och arrangemangsansvarig och fortsätter: 

– När de här sen sålde slut förra veckan märkte vi att trycket var fortsatt högt på den här typen av biljetter.

– Därför tog vi ett beslut om att släppa upp ytterligare två sektioner till reducerat pris för att ge tillbaka till innebandysverige. Tillsammans har vi byggt den här säsongen och nu ska vi slutföra den som en stor familj.

Biljetterna på sektion 237 och 238 finns nu tillgängliga för ett reducerat pris á 400kr/vuxen och 200kr/ungdom.

Säkra din plats redan idag och var med och skriv historia i Friends Arena.

Publicerad av Ludvig Gustavsson

001A9696
Säkra din plats till SM-finalen här!
Dela

Relaterade nyheter

Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS