Bli en del av Framtidens Innebandy med OBOS

Publicerad
Skolbesök OBOS Framtidens Innebandy Pojkar Skrattar

Under året som gått har Framtidens Innebandy visat sig vara ett perfekt sätt för distrikt och föreningar att visa upp vår idrott för skolungdomar. Därför öppnar nu Svenska Innebandyförbundet och OBOS upp ytterligare en ansökningsperiod för att fortsätta öka rörelseglädjen och intresset för innebandy.

Målet är att föreningar med hjälp av närliggande skolor ska nå barn och ungdomar i sitt närområde eller i områden som är svåra att nå. Detta ska göras genom inkluderande och roliga innebandyaktiviteter i samband med skolbesök och prova på-tillfällen i föreningen.

Det är många föreningar som redan är igång med skolbesöken, vilket innebär att många redan fått klubbor och bollar. Föreningar som redan är en del av projektet får välja mellan ännu ett startpaket med klubbor och bollar eller ett ekonomiskt stöd på 3000 kronor. Observera att ni måste ha återrapporterat för tidigare säsong för att få fortsätta med projektet. 

Föreningar som vill bli en del av projektet har möjlighet att få ekonomiskt stöd på 3000 kronor för de eventuella omkostnader som deltagandet kan innebära samt ett startpaket med klubbor och bollar.

Bra att veta inför er ansökan!
Alla föreningar som ansöker måste kunna genomföra skolbesök och/eller arrangera prova på-aktiviteter i samverkan med skolor. Föreningen måste i sin tur även kunna erbjuda vidare aktiviteter i sin förening. Föreningar som ansöker och blir beviljade Framtidens Innebandy med OBOS tilldelas ett startpaket och/eller ekonomiskt stöd. Observera att alla medel kopplade till projektet endast får användas till ledararvode, hallhyra och inköp av material/utrustning relaterade till er skolsamverkan. 

Läs mer om projektet här och gör er ansökan här!

Publicerad av Frida Stinesen Ekholm

Dela

Relaterade nyheter

Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS