Högtryck för biljetter till Svenska Cupen

Publicerad
IMG 9515

Det börjar närma sig finalerna för Svenska Cupen den 22 och 23 februari. Och publiktrycket är högt inför upplösningen av cupen. 

”Jätteroligt att det är ett så stort intresse för Svensk Innebandy och för Svenska Cupen. För att se någon av finalerna på plats är det hög tid att köpa biljett”, säger Stefan Jonasson, marknads-och arrangemangschef på Svenska Innebandyförbundet.

Svenska Cupens inträde har blivit ett välkommet inslag i Svensk Innebandy och efter gruppspel och slutspel når vi i nästa vecka slutdestinationen, finalerna. På damsidan möts SM-finalisterna Thorengruppen IBK och Pixbo Wallenstam IBK. Och på herrsidan blir det även där en SM-finalrepris när FBC Kalmarsund ställs mot IBF Falun.

Publiktrycket för matcherna har varit högt och inför herrmatchen är det nästintill slutsålt.

– Det är mycket positivt för Svensk Innebandy och Svenska Cupen, men det är också kul att vi får en spridning på våra olika evenemang runtom i hela Sverige för att bygga folksporten innebandy. Nyligen avgjordes SDF-SM i Nyköping, innan dess Umeå och Veteran-SM genomfördes i Uppsala. Nu riktar vi strålkastaren mot Göteborg och Kalmar för att inom kort bygga upp Innebandyfesten i Falun där vi precis släppt biljetterna och där alla hotellrum snart är uppbokade, säger Stefan Jonasson marknads-och arrangemangschef på Svenska Innebandyförbundet.

Här nedan kommer du direkt till respektive sida där du kan lägga vantarna på de hett eftertraktade biljetterna. 

Biljetter till Thorengruppen IBK – Pixbo Wallenstam IBK

https://secure.tickster.com/sv/pvb8xc0m59up5z7/seating#seatings-container

Biljetter till FBC Kalmarsund – Falun:

https://www.biljettkiosken.se/event/230223-fbckalmarsund-svenska_cupen_final

För den som vill ta chansen och vinna biljetter till finalerna finns även den möjligheten på Svensk Innebandys Instagram. Tävlingen görs tillsammans med Svensk Innebandys partner Europcar. Här kommer du direkt till tävlingen.

Publicerad av Tero Marjamäki

Dela

Relaterade nyheter

Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS