Har du tänkt på att utan domare stannar innebandyn? Utan matchledare, inga matcher. det betyder att det alltid måste ligga i allas vårt intresse att stötta domarna, att utveckla dem och att erbjuda dem ett arbetsklimat präglat av respekt.

De första åren som domare är ofta avgörande på många sätt. Här läggs grunden till att så småningom ta steget uppåt i seriesystemet. Här skapas tryggheten. Här byggs glädjen och motivationen, som bär den enskilda individen mot nästa mål. Och nästa. På den resan är du som föreningsdomaransvarig oerhört viktig. Du möter domarna just där deras karriärer tar sin början, där de för första gången ska ikläda sig rollen att leda matcher, att ta plats och successivt växa in i den nya uppgiften.

Här på webben har vi har samlat allt som du kan tänkas behöva som stöd  och hjälp i ditt uppdrag som domaransvarig. Här kan du bland annat läsa om vilka uppgifter som ingår, vilka regelverk som styr och om hur du på olika sätt kan lägga upp arbetet.

Som föreningsdomaransvarig spelar du en central roll i utvecklingen av värmländsk innebandy, vilket vi på Värmlands Innebandyförbund såklart värdesätter högt. Vi hoppas att du alltid ska känna att du kan höra av dig till oss med frågor, funderingar och idéer. Stora som små!

Ladda gärna ner vår digitala guide för domaransvariga i förening

Guide för domaransvariga
Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS