VIBF Ideella Kraften Webb Bild Desktop 1280X400
VIBF Ideella Kraften Webb Bild 2000X1500

Vi söker dig som vill göra skillnad för den värmländska innebandyn genom att engagera dig ideellt i en förening. Ibland. Eller ofta.

Alla har något att bidra med i en idrottsförening. Kanske är du en fena på kommunikation och gillar att skriva på hemsidor och sociala medier? Kanske är du praktisk och gillar att snickra och fixa? Kanske älskar du att prata med folk och tänker att jobb i matchentrén skulle kunna passa dig?

Alldeles oavsett, så kan du bidra, i en tid där de ideella krafterna blir färre.

Hör av dig till oss och berätta vad du kan hjälpa till med och var i Värmland du bor. Vi ser till att koppla ihop dig med en förening i din närhet.

Tänk på att varje insats räknas, stor som liten. Är vi många som hjälps åt, så kommer vi att göra stor skillnad. Tillsammans.

Det här kan jag bidra med - klicka här och maila oss

Vi behöver dig!

(Vill din förening också annonsera här - skicka ett mail till oss)

Grums IBK behöver bli fler - roliga uppgifter i ett gött gäng:

Vi i Grums IBK är ett gött gäng som jobbar runt våra seniorlag och behöver absolut bli flera! Det finns många uppgifter, allt ifrån att stå i kiosken, entrén, sköta ibis, klockan och speaker. Då vi har cuper startar vi ofta grillen så en grillmästare eller sälja hamburgare behövs också . Är du nyfiken på att hjälpa till i nåt av våra lag så finns det också möjlighet. Vi kämpar på för att utveckla och få in flera frivilliga som vill vara med på vår resa inom Grums IBK. Vi behöver alltid nya ansikten och nya idéer även i styrelsen. Hör av er om detta låter intressant så berättar vi mera såklart! Kontaktuppgifter: Carola Adolfson, pa-67@live.se

Skoghalls IBK söker hjälp kring A-lagsmatcher:

Vi i Skoghalls Innebandys arrangemangsgrupp är ett härligt gäng som jobbar runt våra A-lagsmatcher och vi vill gärna bli fler! 😊 Runt ett arrangemang hos oss finns många olika uppgifter, allt ifrån att sitta i sekretariatet med klockan, vara speaker, rapportera i IBIS eller sköta musiken till att vara matchvärd och ha hand om sargvakterna, entrén eller liknande. Det finns alltså många olika typer av uppgifter att välja mellan så att man kan välja något man tycker är extra roligt. Vi har vår verksamhet i Hammarö Arena där vi har jättefina faciliteter och det gör jobbet extra motiverande. Vi strävar efter att utveckla våra arrangemang och för att kunna göra det behöver vi fler som vill vara med och bidra till utvecklingen. Hör gärna av dig så kan vi förklara mer vad det innebär att engagera sig i vår arrangemangsgrupp. Kontaktuppgifter: Markus Linryd, Klubbchef, markus@skoghallsinnebandy.se

Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS