Spelarutveckling i din förening- Ta chansen att boka kostnadsfria inspirationsträningar

Publicerad
278733712 5048060158594006 6775195546936879484 N
Under hösten lanserar vi möjligheten för alla föreningar att boka in kostnadsfria inspirationsträningar till lag på röd nivå, där en spelarutvecklare ifrån VIBF kommer ut och visar hur ett utvecklande och effektivt träningsupplägg kan se ut.

Syftet med inspirationsträningarna är att sprida kunskap och nya idéer till ledarna i respektive lag om träningsupplägg och om vilket innehåll och vilken struktur som är utvecklande för spelare på röd nivå.


Innehållet kommer att vara byggt utifrån spelbaserad träning och dess metodik, där fokus är att träna på både spelförståelse och teknik hos spelarna.


Ett lag kan boka in en inspirationsträning kostnadsfritt, och då kommer en spelarutvecklare ut och håller i en inspirationsträning. Laget som bokar ska stå för träningstid, spelare, material samt att lagets ledare ska vara närvarande och aktiva på träningen tillsammans med spelarutvecklaren. Ett lag kan boka in max 2 inspirationsträningar under säsongen, och helst ska det gå en tid mellan träningstillfällena.


Vi kommer även att erbjuda specifika målvaktsträningar i mån av tid.


Vid önskemål kontaktar ansvarig tränare johan.liback@innebandy.se med förslag på tid för träningen, samt med info om vilket lag och förening som träningen ska hållas för.


Spelarutvecklarna är utbildade av VIBF och har uppvisat begränsat registerutdrag innan påbörjat uppdrag.

Publicerad av Johan Libäck

Dela

Relaterade nyheter

Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS