Jubileumsresan stannade till i Filipstad

Publicerad
40 År (2)
Nya 40-årshyllningar blev det i lördags, 3 februari, när vi besökte Filipstad i samband med arrangemanget av DM-finalerna.
Under jubileumsresan uppmärksammar vi en person i varje kommun - en spelare, en ledare, en domare eller en föreningsperson som betyder eller har betytt mycket och som är en ovärderlig pusselbit i värmländsk innebandys fantastiska helhet.

De utvalda personerna symboliserar olika delar av den viktiga och fina verksamhet som bedrivs runtom i distriktet och som tar sporten framåt. Dag efter dag, i stort och i smått, från bredd till elit.

Representant för Filipstads kommun blev tränaren och ledaren Rickard Hedlund. Rickard inledde sin innebandykarriär hemma här i Filipstad och spelarkarriären tog honom sedan till Falun där det blev fyra säsonger i högsta serien. Men det är som tränare och sportchef har satt störst avtryck i IBF Falun. Under sin tid i Falun har han varit med och vunnit sju SM-guld, tre SM-silver, tre SM-brons och Champions Cup fem gånger. Rickard är utan konkurrens den mest framgångsrike värmländske klubbledaren någonsin och en mycket fin representant för innebandyn i sin hemkommun.

Rickard tog emot blommor och en tavla från Madlen Kronberg, ledamot i Värmlands Innebandyförbunds styrelse.Nästa stopp på jubileumsresan; Karlskoga 7 februari!

Publicerad av Johan Carlsson

Dela

Relaterade nyheter

Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS