Inbjudan till föreningsutvecklingsdag 27 maj- Tillsammans med VIBF och RF-SISU Värmland

Publicerad
Fyra Bollar I Sekretariatet
Lördag den 27:e maj bjuder VIBF och RFSISU in till en föreningsutvecklingsdag, med fokus på viktiga föreningsutvecklingsfrågor.

Syftet med föreningsutvecklingsdagen är att ni som deltagande förening kommer få göra en form av föreningsanalys över er egen verksamhet, där VIBF och RFSISU Värmland kommer att vara med och processleda er i detta genom olika ämnen under dagen. Målsättningen är att vi tillsammans ska göra en kartläggning över föreningens verksamhet, samt om det finns något som ni som förening vill/behöver utveckla framöver kring er föreningsorganisation. Det blir även en del kunskapspåfyllning under dagen, och givetvis flertalet intressanta diskussioner som förhoppningsvis kommer vara givande för alla som deltar.


Denna föreningsutvecklingsdag kommer att gå av stapeln lördagen den 27 maj kl 09:00-17:00 på Scandic Klarälven i Karlstad.


Målgrupp är organisationsledare i er förening, vilket skulle kunna vara styrelsemedlemmar, personer i kommittéer, anställda, osv. Det är inte en dag som kommer kretsa kring frågor om träning och match, så målgrupp är inte tränare och liknande roller.


Dagen är kostnadsfri och finansieras av både VIBF och RFSISU Värmland. Vid utebliven närvaro tillkommer en kostnad på 400:- per person som ej dyker upp. Dock gäller det givetvis inte vid plötslig sjukdom eller andra händelser. För att delta som förening krävs minst 3 personer ifrån er förening, men vi ser gärna att ni blir fler än så.


Sista dag för anmälan är redan den 24/4, detta pga bokningsregler. Anmälan skickas till johan.liback@innebandy.se, skriv med namn på deltagande personer samt ev specialkost. Hör av er till samma mailadress vid eventuella frågor.

Publicerad av Johan Libäck

Dela

Relaterade nyheter

Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS