Dags att anmäla till höstens omgång av "Framtidens tränare"

Publicerad
Framtidens Feb23

Under säsongen 2022/2023 startade VIBF nätverksprogrammet ”Framtidens tränare” i syfte att erbjuda personer upp till 35 år kunskap och inspiration inom ämnen som är avgörande för en tränarkarriär och samtidigt ett nätverk för utveckling och värdefulla erfarenhetsutbyten. I augusti statar en ny omgång! 

Nätverket har nu varit igång under två säsonger, med 20-talet deltagare från en rad olika föreningar i varje omgång (många har deltagit från starten och några tillkom år två).

Under nästa säsong fortsätter denna populära satsning och gruppen utökas med fler deltagare. Vi har bestämt oss för att slopa ålderskravet inför nästa omgång och bjuda in alla, oavsett ålder och erfarenhet, som vill utveckla sitt tränar- och ledarskap. Det kan exempelvis både vara nuvarande seniorspelare och/eller personer som redan idag har tränaruppdrag och vill ta nästa steg i utvecklingen.

Även i den kommande upplagan av nätverket så kommer digitala och fysiska träffar att fortsätta varvas och olika ämnen och teman kommer att finnas på agendan. Nuvarande deltagare har varit med och planerat upplägg och innehåll.

Precis som tidigare leds nätverket av Ulf Hallstensson, Johan Libäck och Camilla Olsson.

Deltagande i Framtidens tränare kostar 1000 kr per person för en hel säsong och faktureras antingen deltagaren eller deltagarens förening. Utbildningen ger en ettårig ledarlicens, och blir giltig efter deltagande vid två tillfällen/träffar. 

Höstens första träff i nätverket kommer att bli helgen 3-4 augusti. Tider, platser och innehåll meddelas senare.

Anmälan, som är bindande, görs till camilla.olsson@innebandy.se senast 9 juni.

Varmt välkomna!

Publicerad av Camilla Olsson

Dela

Relaterade nyheter

Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS