Information, riktlinjer och rekommendationer avseende Covid-19

Läs mer

Köp streaming i Innebandyappen!

Klicka här

Hösten 2020

Spelare

Tjejer och killar födda 2006, se hit! 26-27 oktober kommer det nationella innebandylägret Sweden Floorball Youth till Värmland!

Sweden Floorball Youth är ett innebandyläger som drivs av Svenska Innebandyförbundet. Lägerupplägget och träningarna är framtagna av några av landets främsta tränarinstruktörer och fokus läggs på de saker som är viktiga för framtidens innebandyspelare.  

26-27 oktober genomför Värmlands Innebandyförbund ett Sweden Floorball Youth i Värmland, i Karlstad och Hammarö.

Träningarna och övningarna är metodiskt upplagda för att guida spelarna igenom de nyckelmoment som vi ser kommer att vara viktiga i framtidens innebandy.

Teman och övningar är utformade både ur ett målvakts- och ett utespelarperspektiv. Målvakterna kommer att få en särskilt utformad målvaktsuppvärmning, övningar på egen hand och ”att-tänka-på-instruktioner” inför spelövningarna.

Vår förhoppning är att spelarna ska uppleva passen som inspirerande, roliga och lärorika. Träningar och matcher kommer att varvas under de två lägerdagarna, det vi tränar på praktiserar vi sedan på match.

Sweden Floorball Youth Värmland ersätter det utvecklingsläger vi vanligtvis genomför inom ramen för vår distriktslagsverksamhet på höstlovet.

Visst låter det spännande? Välkommen med din anmälan redan idag!

PRAKTISK INFORMATION

Tider
Lägret är ett tvådagarsläger och genomförs i Karlstad Innebandyarena och Hammarö Arena v.44. Tiderna läggs ut i samband med kallelsen på VIBF:s hemsida. (räkna med heldagar)

F06 Hammarö Arena Mån-Tis
P06 Karlstad Innebandyarena Mån-Tis

Hur många platser?
Flickor 1 grupp med 25st.
Pojkar 2 grupper med 25st.

Hur ser upplägget ut?
Lägret kommer att innehålla både träningar och matcher. Upplägget är framtaget av några av landets främsta tränarinstruktörer. Allt för att du ska få en utveckling utifrån den nivå som du befinner dig på.  

Vilka är ledare?
Varje grupp med spelare kommer att få två ledare som följer spelarna under två dagar. Samtliga ledare är utbildade i SIBF:s ledarutvecklingskoncept för Sweden Floorball Youth. Allt för att du som spelare ska få en så bra utbildning som möjligt.

Pris och anmälan
Priset för lägret är 600 SEK per person. I priset ingår lunch för båda dagarna samt en träningströja.

Anmäl dig genom att skicka ett mail till peter.andersson@innebandy.se. Maila namn, personnummer (sex siffror), klubb, position (mv, b, c, f eller flera alternativ), storlek på träningströja samt eventuella matallergier. Observera att din anmälan är giltig först tillsammans med betalning av anmälningsavgiften, till Bankgiro 5685-7626.

I samband med betalningen måste du ange ditt namn och personnummer (sex siffror). När vi har fått din anmälan OCH betalning får du en bekräftelse på ditt deltagande till den e-postadress du har uppgivit i anmälan.

Sista anmälningsdag Sista anmälningsdag är 5 oktober. Kallelsen läggs ut på VIBF:s hemsida senast 8 oktober.

Avbokning
Avbokande av plats sker via e-post till peter.andersson@innebandy.se I rådande Coronaläge återbetalas hela anmälningsavgiften. 

Vad behöver jag ta med mig?
Sedvanlig innebandyutrustning. OBS! (Glasögon är obligatoriskt för alla)

Vad äter vi på lägret? Samtliga mål som serveras på lägret består av näringsriktig mat, anpassad för dig som är aktiv hela dagen. Specialkost kan ordnas och ska anges vid anmälan.

Gäller min licensförsäkring?
De spelare som är licensierade i en innebandyförening omfattas av sin licensförsäkring hos Folksam även på det här lägret. 

Riktlinjer kopplade till Covid-19
Klicka här för att ta del av vilka råd och rekommendationer som gäller i samband med samlingar och läger.

Kontaktperson
Har du frågor om Sweden Floorball Youth Värmland, hör av dig till Peter Andersson på telefon 054-202 14 43, eller via e-post peter.andersson@innebandy.se