Nuvarande riktlinjer och rekommendationer avseende match, träning och cup:

Läs mer

Vi ställer om till digitala grundutbildningar

Under september månad erbjuder vi två digitala grundledarutbildningar, en för barn- och ungdomstränare och en för junior- och seniortränare.

Grundutbildningarna genomförs vanligtvis som fysiska kurstillfällen, men i rådande läge kommer utbildningarna istället att ske digitalt, via Microsoft Teams.

Grundutbildningen för junior- och seniortränare genomförs 2 september och för barn- och ungdomstränare 9 september. Fler digitala utbildningstillfällen kommer att släppas under de närmaste veckorna.

För dig som vill gå en fördjupningsutbildning så är det en steg 1-utbildning på grön, blå och röd nivå samt tema svart junior/senior som erbjuds.

Samtliga fördjupningsutbildningar innehåller praktiska moment, varför dessa även fortsättningsvis genomförs i fysisk form. Dock kommer vi endast att genomföra dessa utbildningar i så kallad köpa-loss-form, där vi kommer ut till er föreningar och utbildar på plats. Det möjliggör mindre grupper och färre personer som reser.

Här kan du se aktuella utbildningar och anmäla dig till kurserna

Vid frågor om tränarutbildningarna kontakta gärna Sofia Carlsson på telefon 054- 202 14 44 eller via e-post sofia.carlsson@innebandy.se

 

short_text    Skrivet av Camilla Olsson 3 veckor sedan