Köp streaming i Innebandyappen!

Klicka här

Gå Svensk Innebandys Fifty/fifty-utbildning

Klicka här

Värmländska röster om Fifty/Fifty

Hela 139 föreningar och förbund från hela landet och en rad olika idrotter är nu igång med vår digitala jämställdhetsutbildning Fifty/Fifty. I en serie filmer har vi låtit några värmländska röster berätta om vad utbildningen inneburit för dem.

Genom ett samarbete med Riksidrottsförbundet är Fifty/Fifty just nu helt gratis för alla föreningar och förbund i Sverige, oavsett idrott. Intresset har spritt sig brett över landet och fler och fler idrotter finns representerade bland de registrerade användarna.

Sju värmländska innebandyföreningar har genomgått alla delar och ytterligare fyra föreningar är registrerade och på gång.

Kristinehamns IBF är en av föreningarna som medverkar i de nyframtagna filmerna. För dem har Fifty/Fifty bland annat inneburit att jämställdhetsfrågorna fått en naturlig plats på agendan och diskuteras i mycket större utsträckning än tidigare.
- Tack vare utbildningen har vi identifierat både vad vi har gjort bra, men också vad vi behöver utveckla framöver, säger styrelseledamoten Annica Karlsson.

Övriga föreningar och förbund som medverkar i klippen är Friskis & Svettis Karlstad, RF SISU Värmland och VIBF:s egen styrelse, som var först ut med att genomgå utbildningen.

Se filmerna om Fifty/Fifty här

Läs mer om Fifty/Fifty och registrera din förening här

short_text    Publicerat av Camilla Olsson 2021-06-08, kl 14:34