Information gällande Coronaviruset

Läs mer här.

Värmländska Lena Larsson invald i SIBF:s styrelse

Svenska Innebandyförbundet har hållit årsmöte och värmländska Lena Larsson valdes in som ny ledamot i förbundsstyrelsen, efter att VIBF nominerat henne.

Lena Larsson har mångårig erfarenhet från olika yrken med ledningsbefattningar, med fokus på att utveckla och driva lönsamhet. Vidare har hon en gedigen vana av styrelseuppdrag från både idrott, media, intresseorganisationer, stiftelser och näringsliv.

- Vi är såklart stolta och glada över att Lena tar plats i styrelsen. Med sin erfarenhet inom områden som organisation, kommunikation och förändringsledning kommer hon att kunna bidra enormt i jobbet med att bygga framtiden för vår sport . Dessutom är det en fjäder i hatten för värmländsk innebandy att också få in en representant på nationell nivå, säger VIBF:s kanslichef Camilla Olsson.

Vid årsmötet valdes Märit Bergendahl till ordförande för Svenska Innebandyförbundet. Läs mer om den nya styrelsen här.

På bilden syns hela delegationen av värmlänningar på plats på årsmötet i Bromma. Från vänster; Björn Haevaker, Skoghalls IBK, Lena Larsson, SIBF, Helena Bruzelius, VIBF, Camilla Olsson, VIBF och Fredrik Olsson, Karlstad IBF.

short_text    Skrivet av Camilla Olsson 16 juni 2019