Ulf Hallstensson gästinspiratör på seniorutbildning 22 februari

Under våren kommer vi att bjuda in till tema- och inspirationsträningar speciellt inriktade till dig som är junior- och seniortränare i Värmland - "Tema svart med gästinspiratör."

Träningarna kommer att ledas av innebandyprofiler från olika delar av landet och syftar till att ge nya influenser, tankar och förhållningssätt, både utifrån träningsmetodik och ledarskap. Först ut är tränarprofilen Ulf Hallstensson, med ett mångårigt förflutet på yttersta elitnivå, både i klubblag och landslag. Denna säsong tränar han KAIS Mora i SSL dam.

Ulf gästar oss lördagen den 22 februari och vi bjuder in till en tematräning i Sporthallen Gjutaren kl 15.30-17.30. Under träningen kommer Ulf att berätta om sitt tränar- och ledarskap och om de principer han anser vara fundamentala. Han kommer vidare att praktiskt genomföra övningar och upplägg som han använder i sin dagliga träningsmetodik. Du som deltagare deltar praktiskt i träningen, så ta med lämpliga innebandykläder och klubba.

Anmälan senast 19 feb till camilla.olsson@innebandy.se. Utbildningen kostar 450 kr varav 300 kr subventioneras via Idrottslyftet. Anmälan är bindande, men platsen kan överlåtas till annan person. Utebliven närvaro debiteras med fullt pris.

Vid frågor hör av dig till Camilla Olsson på telefon 054- 202 14 45 eller via e-post camilla.olsson@innebandy.se

Varmt välkommen!

short_text    Skrivet av Camilla Olsson 2 veckor sedan