Köp streaming i Innebandyappen!

Klicka här

Gå Svensk Innebandys Fifty/fifty-utbildning

Klicka här

Två DM-finaler i Hagfors på Långfredag

Säsongen närmar sig sitt slut på flesta håll runt om i Värmland. Men än återstår det några spännande kvalmatcher, avslutande cupspel och så tre DM-finaler. Två av dessa spelas nu på fredag i Uddeholm Arena i Hagfors och det är finalerna i P15- och herrklassen som ska avgöras.

Precis som vi damfinalen som spelades i slutet av mars så kommer alla intäkter från entrén att skänkas till Radiohjälpens insamling för de drabbade i Ukraina.

I herrklassen ställs Skoghalls IBK och Hagfors IBS mot varandra. Det är visserligen första gången de möts i en DM-final sedan säsongen 2010/11, då vann Skoghall med 6-3. Skoghall kommer också in tre raka vinster mot just Hagfors från årets säsong, de möttes i den sista serieomgången och sedan så sent som förra veckan i två kvalmatcher. Skoghalls seger i kvalet innebar att de tog sig upp till Allsvenskan. Så nu är frågan om Hagfors kan få en liten revansch?

Matchen börjar 14:15 på fredag. Kan du inte vara på plats så sänds matchen via länken nedan, och sändningen är gratis:

https://www.innebandy.tv/livestream?id=s-skoghalls-ibk-hagfors-ibs-z56ut

Även i P15-klassen har Hagfors IBS tagit sig till final och ställs där mot Hultsberg IBF. Båda lagen vann sina respektive kvalgrupper som spelades under förra helgen. Senast kullen födda 2006 hade ett mästerskap var hösten 2019 när Lilla VM spelades. Då stod Hultsberg IBF som segrare mot Skoghalls IBK Utveckling i finalen medan Hagfors IBS kom på tredje plats.

Matchen börjar 12:00 på fredag. Länken till sändningen (gratis):

https://www.innebandy.tv/livestream?id=s-hultsberg-ibf-hagfors-ibs-ap0gcq

 

short_text    Publicerat av Johan Carlsson 2022-04-14, kl 12:47