Köp streaming i Innebandyappen!

Klicka här

Gå Svensk Innebandys Fifty/fifty-utbildning

Klicka här

Tredje omgången av Svenska Cupen

Efter en veckas uppehåll för olika landslagsmatcher så inleds den tredje omgången av Svenska Cupen under helgen. Både på dam- och herrsidan har Karlstad IBF gått vidare och ställs nu inför tufft motstånd.

Herrarna är först ut och redan ikväll gästas Colorama Arena av de regerande svenska mästarna IBF Falun. Tredje omgången på herrsidan motsvarar åttondelsfinaler och de spelas i bäst av två möten. Första matchen är som sagt ikväll och börjar kl 19:00. Returmötet spelas på måndag i Falun.

Vinner lagen varsin match blir det förlängning på måndag, och det oavsett målskillnad. Om ett lag vinner båda matcherna eller vinner en match och spelar en oavgjord så går det laget vidare. I kvartsfinal väntar sedan IBK Dalen eller Team Thorengruppen SK.

På damsidan motsvarar omgång tre kvartsfinaler och de spelas i bästa av en omgång. Karlstad IBF ställs mot seriekollegan IK Sirius FBC. Matchen mellan dom spelas i Colorama Arena onsdag 15 september med start kl 19:30.

Vinnaren av matchen kan då kvittera ut en semifinalbiljett, där man antingen får möta IBF Falun eller de regerande svenska mästarna Thorengruppen IBK.

Hela spelschemat för herrarna

Hela spelschemat för damerna

short_text    Publicerat av Johan Carlsson 2021-09-10, kl 13:26