Köp streaming i Innebandyappen!

Klicka här

Gå Svensk Innebandys Fifty/fifty-utbildning

Klicka här

Träff för alla tjejer som är föreningsdomare

Tisdagen den 23 april bjuder VIBF in alla tjejer som är föreningsdomare till en träff där de får träffa de tjejer som är distriktsdomare i Värmland och är med i VIBF:s nätverk för tjejer som dömer. Träffen arrangeras på Idrottens Hus i Karlstad.

Temat för träffen är hur det är att vara distriktsdomare och hur det är att vara tjej och innebandydomare.

Detta är en av de insatser som VIBF gör för att locka fler föreningsdomare att ta steget till att bli distriktsdomare. Det behöver bli fler unga distriktsdomare i Värmland, både tjejer och killar. Som ett led i detta görs denna riktade satsning mot tjejer som idag är föreningsdomare. Idag finns det tio stycken tjejer bland distriktets knappt 90 distriktsdomare, en siffra som VIBF vill öka rejält de kommande år.

För att komma på träffen behöver man inte ha bestämt för att bli distriktsdomare till nästa säsong. Träffen är öppen för alla tjejer i Värmland (samt Åmåls IBK och Billingsfors IBK) som är föreningsdomare. Tanken är att träffen kan bli en inspiration för att ta steget från att döma i föreningen till att döma på distriktsnivå.

Det är tjejerna som är distriktsdomare som håller i träffen i huvudsak. Utöver det finns personer från VIBF:s kanli och personer från Domarkommittén med på träffen.

Träffen är som sagt tisdag 23 april och börjar 18:30 på Idrottens Hus i Karlstad.

Sista anmälningsdagen är söndag 21 april. Sin anmälan skickar man till johan.carlsson@varmland.rf.se.

Har man frågor eller funderingar så kontakta Johan Carlsson på johan.carlsson@varmland.rf.se eller 054-2021442.

short_text    Publicerat av Johan Carlsson 2019-04-09, kl 15:20