Information gällande Coronaviruset

Läs mer här.

Sweden Floorball Youth Camp Wheel - välkommen att testa rullstolsinnebandy

Under vecka 44 genomför Värmlands Innebandyförbund det nationella spelarutvecklingslägret Sweden Floorball Youth Camp i Karlstad. Nytt för i år är att vi erbjuder rullstolsinnebandy en av dagarna.

Lägret kommer att innehålla både träningar och matchspel och upplägget är framtaget av vår huvudledare Anders Johansson, som har mångåriga meriter från spel i landslag och klubbar som IK Drivringen och Calmif Knights.

Sweden Floorball Youth Camp Wheel vänder sig både till dig som tidigare testat rullstolsinnebandy och till dig som aldrig provat.

Lägret är ett endagarsläger och genomförs i samarbete med Karlstad IBF. Platsen är Karlstad Innebandyarena och tiden 09.00-15.00, fredagen den 1 november.

Pris och anmälan
Priset för lägret är 300 SEK per person. I priset ingår lunch och en träningströja samt motionslicens med tillhörande försäkring.

Anmäl dig genom att skicka ett mail till peter.andersson@innebandy.se. Maila namn, personnummer (sex siffror), fakturaadress, epost samt klubb om du är anknuten till någon.

Observera att din anmälan är giltig först tillsammans med betalning av anmälningsavgiften, till Bankgiro 5685-7626. I samband med betalningen måste du ange ditt namn och personnummer (sex siffror).

När vi har fått din anmälan OCH betalning får du en bekräftelse på ditt deltagande till den e-postadress du har uppgivit i anmälan. Sista anmälningsdag är 24 oktober. Kallelsen läggs ut på VIBF:s hemsida senast 25 oktober samt mejlas ut till alla deltagare.

Antalet platser är begränsat och vi tillämpar först till kvarn-princip.

Vad behöver jag ta med mig?
Sedvanlig innebandyutrustning, såsom egen klubba och träningskläder för dagen. Glasögon är obligatoriskt för alla. Vi har ett gäng innebandyklubbor och glasögon att låna ut om det skulle behövas. Även rullstolar finns att låna.

Vad äter vi på lägret?
Samtliga mål som serveras på lägret består av näringsriktig mat, anpassad för dig som är aktiv hela dagen. Specialkost kan ordnas och ska anges vid anmälan.

Gäller min licensförsäkring?
I anmälan ingår en motionslicens vilket innebär att du som deltagare blir licensierad/försäkrad hos Svensk Innebandy via Folksam.

Avbokning
Avbokning sker via e-post till peter.andersson@innebandy.se Om du avbokar din plats den 21 oktober återbetalas allt utom 100 kronor. Om du avbokar efter den 21 oktober återbetalas allt utom 200 kronor mot uppvisande av läkarintyg.

Har du frågor om Sweden Floorball Youth Camp Wheel, hör av dig till Sofia Carlsson på telefon 054-202 14 44, eller via e-post sofia.carlsson@innebandy.se

short_text    Skrivet av Camilla Olsson 26 september 2019