Information gällande Coronaviruset

Läs mer här.

Sweden Floorball Youth Camp i Värmland

Tjejer och killar födda 2003 och 2004, se hit! 29 oktober-1 november kommer det nationella innebandylägret Sweden Floorball Youth Camp till Värmland!

Sweden Floorball Youth Camp är ett innebandyläger som drivs av Svenska Innebandyförbundet. Lägerupplägget och träningarna är framtagna av bland annat landslagens förbundskaptener och fokus läggs på de saker som är viktiga för framtidens innebandyspelare.  

29 oktober – 1 november genomför Värmlands Innebandyförbund ett Sweden Floorball Youth Camp i Värmland, i Karlstad respektive Deje.

Tre teman kommer att genomsyra lägrets praktiska innehåll; dueller, give and go och beslut.  Träningarna och övningarna är metodiskt upplagda för att guida spelarna igenom de nyckelmoment som vi ser kommer att vara viktiga i framtidens innebandy.

Teman och övningar är utformade både ur ett målvakts- och ett utespelarperspektiv. Målvakterna kommer att få en särskilt utformad målvaktsuppvärmning, övningar på egen hand och ”att-tänka-på-instruktioner” inför spelövningarna.

Vår förhoppning är att spelarna ska uppleva passen som inspirerande, roliga och lärorika. Träningar och matcher kommer att varvas under de två lägerdagarna, det vi tränar på praktiserar vi sedan på match.

Sweden Floorball Youth Camp Värmland ersätter det utvecklingsläger vi vanligtvis genomför inom ramen för vår distriktslagsverksamhet på höstlovet.

Visst låter det spännande? Välkommen med din anmälan redan idag!

PRAKTISK INFORMATION

Tider
Lägret är ett tvådagarsläger och genomförs i Karlstad Innebandyarena och Deje Sporthall under v.44. Tiderna läggs ut i samband med kallelsen på VIBF:s hemsida. (räkna med heldagar)

F03 Deje Sporthall Mån-Tis
F04 Deje Sporthall Ons-Tor
P03 Karlstad Innebandyarena Mån-Tis
P04 Karlstad Innebandyarena Ons-Tor

Hur ser upplägget ut?
Lägret kommer att innehålla både träningar och matcher. Upplägget är framtaget av SIBF:s förbundskaptener och några av landets främsta tränarinstruktörer. Allt för att du ska få en utveckling utifrån den nivå som du befinner dig på. Hur många platser finns det? Vi kommer att ha öppen anmälan och dela in spelarna i två eller tre grupper som tränar och tävlar tillsammans under lägerdagarna.

Vilka är ledare?
Varje årskull med spelare kommer att få tre ledare som följer spelarna under två dagar. Samtliga ledare är utbildade i SIBF:s ledarutvecklingskoncept för Sweden Floorball Youth Camp. Allt för att du som spelare ska få en så bra utbildning som möjligt.

Pris och anmälan
Priset för lägret är 600 SEK per person. I priset ingår lunch för båda dagarna samt en träningströja.

Anmäl dig genom att skicka ett mail till peter.andersson@varmland.rf.se. Maila namn, personnummer (sex siffror), klubb, position (mv, b, c, f eller flera alternativ), storlek på träningströja samt eventuella matallergier. Observera att din anmälan är giltig först tillsammans med betalning av anmälningsavgiften, till Bankgiro 5685-7626.

I samband med betalningen måste du ange ditt namn och personnummer (sex siffror). När vi har fått din anmälan OCH betalning får du en bekräftelse på ditt deltagande till den e-postadress du har uppgivit i anmälan.

Sista anmälningsdag Sista anmälningsdag är 14 oktober. Kallelsen läggs ut på VIBF:s hemsida senast 17 oktober.

Avbokning
Avbokande av plats sker via e-post till peter.andersson@varmland.rf.se Om du avbokar din plats på Sweden Floorball Youth Camp senast den 14 oktober återbetalas allt utom 100 kronor. Om du avbokar efter den 14 oktober återbetalas allt utom 200 kronor mot uppvisande av läkarintyg. Om du avbryter din vistelse hos oss under lägret sker ingen återbetalning.

Vad behöver jag ta med mig?
Sedvanlig innebandyutrustning. OBS! Glasögon är obligatoriskt för alla)

Vad äter vi på lägret? Samtliga mål som serveras på lägret består av näringsriktig mat, anpassad för dig som är aktiv hela dagen. Specialkost kan ordnas och ska anges vid anmälan.

Gäller min licensförsäkring?
De spelare som är licensierade i en innebandyförening omfattas av sin licensförsäkring hos Folksam även på det här lägret. För parainnebandyspelare som idag saknar licensförsäkring så ingår det en speciell försäkring under lägervistelsen.

Kontaktperson
Har du frågor om Sweden Floorball Youth Camp Värmland, hör av dig till Peter Andersson på telefon 054-202 14 43, eller via e-post peter.andersson@varmland.rf.se

short_text    Skrivet av Camilla Olsson 4 september 2018