Köp streaming i Innebandyappen!

Klicka här

Gå Svensk Innebandys Fifty/fifty-utbildning

Klicka här

Spelschema och lottning Junior-DM 2020

Som planerat kommer vi genomföra junior-DM helgen 5-6 september. Dock kommer det bli en liten annorlunda form p.g.a. läget med covid-19 i samhället.

DJ17

I DJ17-klassen är det tre lag anmälda efter att Skoghalls IBK Utveckling dragit sig ur och de lagen kommer att spela en enkelserie där 1:an blir DM mästare. Skillnaden mot tidigare är att det inte blir någon ren final, då det tyvärr är ett lag mindre med än ifjol efter avanmälningen från Skoghall. Matchtiden ändras från 3x15 till 3x20 minuter i alla matcher.

HJ18

Normalt sett genomförs junior-DM med gruppspel och en efterföljande finalmatch. Men i år kommer det genomföras med utslags- och placeringsmatcher. Detta innebär att varje lag kommer spela två matcher istället för, som tidigare år, minst tre. Men detta kompenseras upp med att matchtiden ändras från 3x15 till 3x20 minuter i alla matcher.

I HJ18-klassen är det åtta lag anmälda och de kommer lottas in i fyra kvartsfinaler. Kvartsfinalerna spelas på lördag. På söndagen kommer de fyra lagen som förlorade kvartsfinalerna spela varsin placeringsmatch. De fyra lagen som vann kvartsfinalerna kommer spela semifinal. De två lag som vinner semifinalerna spelar sedan final senare på söndagen. Alltså kommer två HJ18-lag spela tre matcher medan övriga sex spelar två matcher.

Matcherna kommer spelas i Hultsberghallen, Colorama Arena och Klubbhuset Arena i Karlstad. Hela arrangemanget kommer följa de direktiv och rekommendationer som SIBF satt för både cuper och enskilda matcher. Mer info kommer c:a en vecka innan arrangemanget.

Länk till spelschemat nedan.

DJ17

HJ18

short_text    Publicerat av Peter Andersson 2020-08-18, kl 12:27