Nuvarande riktlinjer och rekommendationer avseende match, träning och cup:

Läs mer

Spelarutvecklingsläger för 05:or skjuts upp till våren

Med anledning av rådande pandemiläge kommer höstens spelarutvecklingsläger för killar och tjejer födda 2005 att flyttas till våren 2021.

På höstlovet vecka 44 skulle enligt VIBF:s spelarutvecklingsplan läger ha genomförts för årskullen födda 2005. Lägret kommer dock att flyttas fram till våren, där verksamhet för 05:orna genomförs både på sport- och påsklov.

Anledningen till att VIBF väljer att flytta fram lägret för just 05:orna, men bjuda in till nya konceptet Swedish Floorball Youth för 06:orna enligt plan v44, är att årskullen 2005 är mitt inne i den lägerstege som slutligen mynnar ut i ett distriktslag och anmälan till lägren är fortfarande öppen, det vill säga vem som helst får anmäla sig.

- Då vill vi inte tvingas sätta ett tak på hur många som får komma, säger Peter Andersson, lägeransvarig hos VIBF. Med 06:orna och nya SFY-konceptet är det annorlunda, det lägret ligger utanför vår ordinarie lägerstege och då känns det rimligare att där faktiskt tillämpa en först-till-kvarn-princip.

Vid frågor om VIBF:s spelarutvecklingsverksamhet kontakta gärna Peter Andersson på telefon 054- 202 14 43 eller via e-post peter.andersson@innebandy.se

short_text    Skrivet av Camilla Olsson 4 veckor sedan