Köp streaming i Innebandyappen!

Klicka här

Gå Svensk Innebandys Fifty/fifty-utbildning

Klicka här

Skoghall och Karlstad Ungdom i regionslutspel i USM

I november avgjordes första steget i USM (P16-SM) och under helgen avgörs steg två, Regionslutspelen. Skoghalls IBK och Karlstad IBF Ungdom är med och slåss som en av de fyra platserna till Innebandyfesten tillsammans med 22 andra lag.

Skoghall och Karlstad Ungdom kvalade in till Regionslutspelet efter att ha vunnit varsin kvalgrupp i mitten av november. På lördag inleds deras Regionslutspel i Rönninge utanför Stockholm där sex lag gör upp om en plats till Innebandyfesten i april. Hallen matcherna spelas är Skogsängshallen (bilden ovan).

Upplägget är att de sex lagen har delats upp i två grupper. På lördagen spelas gruppspel och till söndagen går de två högst placerade lagen i respektive grupp vidare till slutspel. Ettorna möter tvåoarna i semifinalerna och vinnarna där möts i final. Laget som vinner finalen är klara för Innebandyfesten. Därmed är finalen på söndag i praktiken även SM-kvartsfinal, då endast fyra lag går till Innebandyfesten.

Utöver Regionslutspelet i Rönninge avgörs även tre andra regionslutspel runt om i landet.

Skoghall möter Nykvarns IF och Bele Barkarby IF IBF i sin grupp medan Karlstad Ungdom ställs emot Ingarö IF och Ledberg IBF.

Ni kan följa resultaten på innebandy.se/statistik.

Vi skickar ett stort lycka till till båda de värmländska lagen!

 

short_text    Publicerat av Johan Carlsson 2020-01-30, kl 14:55