Köp streaming i Innebandyappen!

Klicka här

Gå Svensk Innebandys Fifty/fifty-utbildning

Klicka här

Seriestart för SSL, Allsvenskan, division 1 och JAS

Ikväll och under resten av helgen drar så äntligen seriespelet igång. Efter det abrupta slutet i våras så står vi nu inför en ny säsong. Först ut är SSL, Allsvenskan, division 1 och Juniorallsvenskan som drar igång under helgen.

Inför säsongerna burkar VIBF samla alla värmländska förbundsserielag (SSL, Allsvenskan och herrar division 1) till en pressträff där de får presentera sina nyheter inför säsongen och får frågor från media. I år arrangedes ingen pressträff, men vi har ändå samlat in en massa fakta om lagen. I dokumentet nedan kan ni läsa om nyförvärv, spelarförluster, målsättningar och vad lagen tror om sina serier.

Pressinformation förbundsserielag

Även de värmländska lagen i damer division 1 brukar samlas till en träff inför säsongen. Den har dock också ställts in i år. Men även har vi samlat in en massa fakta rörande alla lag. Se klicka på dokumentet nedan så får du superkoll på damer division 1.

Pressinformation damer division 1 region

När spelar alla dessa lag, plus som sagt lagen i Juniorallsvenskan, sina matcher under helgen då? Det kan ni ser här https://www.innebandy.se/statistik eller i Svensk Innebandys app.

 

short_text    Publicerat av Johan Carlsson 2020-09-25, kl 17:39