Köp streaming i Innebandyappen!

Klicka här

Gå Svensk Innebandys Fifty/fifty-utbildning

Klicka här

Serieindelningarna fastställda

Idag kan vi presentera de fastställda serieindelningar som Tävlingskommittén tagit beslut. Det berör allt från seniorserier ner till blå nivå.

Serieindelningarna baseras på uppgifterna i seriesanmälningarna, synpunkter som kommit in i samband med de fyra serieträffar som genomförts och övriga dialoger mellan föreningarna och tävlingskommittén under de senaste veckorna.

- Vi har under flera år genomfört serieträffarna för röd nivå och sedan ifjol även för blå nivå, och träffarna ger verkligen resultat. Föreningarna kommer med bra inputs och tillsammans kan vi skapa så bra serier och förutsättningar som möjligt. Vi i Tävlingskommittén försöker tillgodose alla önskemål och även det till 100% inte alltid blir som en enskild förening önskar så tycker jag att vi tillsammans fått till bra serier på både röd och blå nivå, säger Anders Nilsson, ordförande Tävlingskommittén.

För att se de olika serieindelningar och de ändringar som skett från de preliminära indelningarna se länkarna nedan.

I seniorserierna har det skett lite ändringar där lag gått upp eller ner. På damsidan har Munkfors IBK U fyllt upp en vakant plats i division 2 som uppstod sedan Kristinehamns IBF i sin tur fyllde upp en vakant plats i division 1.

På herrsidan har Nordmarkens IBF U och Vargåna Ullerud IF tackat ja till att flytta upp till division 4. Man ersätter där Lennartsfors IF och Lusasken IBK som tyvärr inte kommer till spel. Slutligen har Deje IBF U begärt att få byta serie från division 4 ner till division 5.

Serieindelningarna

Senior - dam

Senior - herr

Röda serier - flickor

Röda serier - pojkar

Blå serier - flickor

Blå serier - pojkar

Grön poolspel - flickor

Grön poolspel - pojkar

short_text    Publicerat av Johan Carlsson 2020-06-09, kl 15:02