Köp streaming i Innebandyappen!

Klicka här

Gå Svensk Innebandys Fifty/fifty-utbildning

Klicka här

Regionslutspel i DJ18-SM i Hammarö Arena

Under helgen genomförs inte bara DM:s finalspel i Hammarö Arena. Skoghalls IBK står även som arrangör för ett regionslutspel i DJ18-SM.

Runt om i Sverige genomförs fyra stycken regionslutspel i DJ18-SM. I varje regionslutspel så ligger en biljett till Innebandyfesten i potten för de sex deltagande lagen.

Det västra regionslutspelet genomförs alltså i Hammarö Arena och bland de deltagande lagen hittar vi två från Värmland i form av Skoghalls IBK och GS 86 AIF/Fagerås BK. Utöver det deltar även FBC Lerum, Kumla IBK, Lillån IBK och Lindome IBK.

GS 86/Fagerås, Lillån och Lindome är lottade att spela i grupp medan de andra gruppen utgörs av Skoghall, Lerum och Kumla. Under lördagen genomförs gruppspel där alla möter alla, med andra ord två matcher per lag. Efter genomfört gruppspel går sedan två högst placerade lagen i respektive grupp vidare till söndagens slutspel.

I slutspelet möter vinnaren i en grupp tvåan i den andra gruppen och tvärtom. Vinnarna av de båda semifinalerna gör sedan upp i regionfinalen om den åtråvärda platsen till Innebandyfesten.

Vi skickar med ett stort lycka till till Skoghall och GS 86/Fagerås!

Spelschema

short_text    Publicerat av Johan Carlsson 2019-02-01, kl 15:19