Nuvarande riktlinjer och rekommendationer avseende match, träning och cup:

Läs mer

Premiär för nya spelarutvecklingskonceptet Sweden Floorball Youth

Nu lanseras Sweden Floorball Youth – med målet att skapa möjligheter för bättre och gemensammare tankesätt kring spelarutbildning. 26-27 oktober genomförs den första upplagan i Värmland, för killar och tjejer födda 2006.

Sweden Floorball Youth (SFY) är ett nytt spelarutbildningskoncept inom Svensk Innebandy, framtaget i samarbete mellan Svenska Innebandyförbundet och distriktsförbund. SFY har sin grund i att skapa ett mer solitt system för spelarutvecklingsdelar i distrikten och ger möjlighet till tydligare, gemensammare struktur och innehåll sammankopplat med behöriga utbildade ledare.

- Med SFY vill vi skapa möjlighet för ledare att utbilda sig samtidigt som det kopplas samman med praktisk erfarenhet vilket i sin tur ska skapa tydligare spelarutveckling, säger Niklas Nordén, spelarutvecklingsansvarig på Svenska Innebandyförbundet.

26-27 oktober är det premiär för SFY i Värmland och i dagarna har anmälan öppnat. Den första upplagan riktar sig till killar och tjejer födda 2006 och lägren genomförs i Karlstad och på Hammarö.

Läs mer om konceptet och hur du anmäler dig här...

short_text    Skrivet av Camilla Olsson 1 vecka sedan