Nytt SSL-derby - nytt publikrekord?

Ikväll spelas säsongens andra SSL-derby mellan Skoghalls IBK och Karlstad IBF. När de möttes i höstas i Colorama Arena vann Karlstad matchen inför en rekordpublik. Ikväll är det Hammarö Arena som är spelplatsen och två av frågorna är förstås som Skoghall ska få revansch och om de dessutom ska ta tillbaka till publikrekordet från Karlstad?

Det hade gått 6050 dagar sedan senaste värmländska SSL-derbyt när höstens möte mellan Karlstad och Skoghall spelades. Det blev som sagt seger för Karlstad och matchen sågs av 960 personer, vilket innebar nytt rekord för en seriematch i Värmland på damsidan. Det tidigare rekordet hade Skoghall från vårens kvalmatch mot FBC Kalmarsund, då 815 personer såg matchen.

I skrivande stund finns endast ett 50 sittplatsbiljetter kvar till försäljning. Dock finns ett klart större antal ståplatsbiljetter kvar. Skoghall hoppas och tror att man kan sätta nytt publikrekord och kanske även ta sig över 1000-strecket.

Men det allra viktigaste är förstås hur det går ute på planen, och det kan det förstås bara spekuleras om. Matchen börjar kl 19:00. Vi ses väl i Hammarö Arena?

Här kan ni läsa vad media skriver inför matchen:

https://www.vf.se/2020/01/14/het-malvaktsduell-infor-nytt-varmlandsderby-nu-ar-det-bara-fajt/

https://www.nwt.se/2020/01/15/flodell-infor-derbyt-ska-gora-allt-for-att-vinna/

 

Här kan du boka din biljett till matchen:

https://www.biljettkiosken.se/event/200115-skoghallsinnebandy-karlstad_ibf

short_text    Skrivet av Johan Carlsson 5 veckor sedan