Information, riktlinjer och rekommendationer avseende Covid-19.

Läs mer

Lilla VM F/P14 ställs in

27-28 mars var det planerat att Lilla VM för F/P14 (födda 2006) skulle ha genomförts. Men Tävlingskommittén har beslutat om ställa in turneringen p.g.a. de rådande omständigheterna i samhället.

Bakgrunden till beslutet är förstås den påverkan som coronapandemin har på samhället. Folkhälsomyndigheten avråder i de allmänna råd som gäller från att exempelvis cuper ska genomföras. SIBF gör samma rekommendation och VIBF ställer sig givetvis bakom den rekommendationen. Därmed finns det ingen möjlighet att genomföra Lilla VM.

I höstas fick även F/P13:s Lilla VM ställas in och även förra säsongen fick F/P14:s Lilla VM ställas in p.g.a. coronapandemin.

F/P15-DM

Gällande DM för F/P15 (födda 2005) så är planen att de matcher som återstår ska spelas, förutsatt kommunerna tillåter matcher över kommungränserna i mars och april. Orsaken till att DM kan genomföras är att de matcherna spelas som enskilda matcher och inte i cupform. Därmed faller de matcher under det som FHM och SIBF kallar "enstaka matcher" som får genomföras för spelare födda 2005 och senare.

VIBF återkommer med information till de kvarvarande lagen i F/P15-DM längre fram.

short_text    Publicerat av Johan Carlsson 2021-02-16, kl 12:37