Köp streaming i Innebandyappen!

Klicka här

Gå Svensk Innebandys Fifty/fifty-utbildning

Klicka här

Lilla VM F/P13 under helgen

På dagen nästan två år sedan senast så ska äntligen ett Lilla VM innebandy få avgöras under helgen. Det är spelare födda 2008 (och yngre) som får delta i år i klasserna F/P13. Skoghalls IBK arrangerar slutspelet på söndag och imorgon lördag är kval i Säffle, Hagfors, Fagerås, Deje och Karlstad.

Det var i mitten av november 2019 som det senaste Lilla VM:et avgjordes när 06:ornas slutspel hölls i Munkfors Arena. Sedan dess har tre raka Lilla VM fått ställas in p.g.a. coronapandemin.

Men nu är det äntligen dags igen. Som nämndes i ingressen så är det spelare födda 2008 och senare som får delta. Upplägget är samma som tidigare med gruppspel på lördag och sedan slutspel på söndag med fyra lag per klass.

F13:s gruppspel avgörs i Fagerås och Hagfors. I Hagfors deltar sex lag som är uppdelade i två grupper, de två lag som vinner grupperna går vidare till slutspelet på söndag. I Fagerås spelas en grupp och där deltar fem lag, ettan och tvåan i den tabellen är också klara för slutspel.

Spelschema

P13:s gruppspel avgörs i Säffle, Deje och Karlstad. I Säffle och Karlstad är det fyra lag deltar på respektive ort och vinnarna av de båda grupperna är klara för slutspel. I Deje är det sex lag som fördelade på två grupper och lagen som vinner de grupperna är klara för slutspel.

Spelschema

Slutspelet genomförs i Hammarö Arena på söndag.

short_text    Publicerat av Johan Carlsson 2021-11-19, kl 15:49