Information, riktlinjer och rekommendationer avseende Covid-19

Läs mer

Köp streaming i Innebandyappen!

Klicka här

Junior-DM i Hammarö Arena

Under helgen avgörs junior-DM i Hammarö Arena. Nytt för i år är att både damjunior- och herrjuniorklassen gäller för spelare 18 år och yngre. En ändring som följer den åldershöjning som gjorts i Juniorallsvenskan för damjuniorerna.

Helgen arrangemang är det första tävlingsarrangemanget på över ett år som Värmlands IBF arrangerar och vi hoppas och tror att det blir lyckat för alla inblandade parter.

Skoghall IBK är medarrangör och gällande publik så kan 300 personer se matcherna i Hammarö Arena A medan 50 personer kan se matcherna i Hammarö Arena B. Det är viktigt att besökare ser till att följa de anvisningar man får av hallvärdarna för att göra arrangemanget så smittsäkert som möjligt.

Totalt skulle åtta lag har spelat under helgen, men tyvärr har Hagfors IF Uddeholm fått lämna återbud i DJ18-klassen p.g.a. sjukdom. Det gör att det är Karlstad IBF Ungdom, Skoghalls IBK/Utveckling och BKI Sunnanå/GS 86 AIF som gör upp titeln distriktsmästare.

Lagen möts i ett gruppspel där alla möter alla och sedan väntar final mellan ettan och tvåan i gruppen på söndag.

Spelschema

I HJ18-klassen är således fyra lag representerade. Karlstad IBF Ungdom, Skoghalls IBK Utveckling, Hagfors IBS/Edebäck IBF och Karlskoga IBF.

Även här möts alla lagen i ett gruppspel och sedan möts ettan och tvåan i en final på söndag.

Spelschema

short_text    Publicerat av Johan Carlsson 2021-09-03, kl 16:39